Behandeling

Voor wie

U dreigt vast te lopen in uw werk, relaties, opvoeding of zingeving als gevolg van psychische klachten. Deze klachten kunnen onder andere te maken hebben met uw stemming, stemmingswisselingen, te weinig of juist te veel voelen en moeite om uw impulsen of emoties te beheersen. 

Als u gemotiveerd bent om hiermee aan de slag te gaan dan bent u van harte welkom in mijn praktijk.

 

Door wie

Al mijn hele leven heb ik een bovenmatige interesse in mensen. Wat drijft ze, wat beweegt ze? Waarom worden bepaalde keuzes gemaakt? En hoe verlopen de relaties met anderen?Hierdoor ben ik de opleiding tot verpleegkundige gaan volgen en ben ik na mijn afstuderen in 1999 direct in de psychiatrie gaan werken.

Omdat ik wars ben van hiërarchie en graag zelfstandig een behandeltraject met cliënten doorloop, ben ik mij gaan specialiseren als verpleegkundige in de maatschappelijke gezondheidszorg en werk ik vanaf 2002 ambulant als behandelaar. Ik heb mensen met diverse klachten behandeld, maar ik heb een grote voorliefde voor mensen met emotie regulatie problemen en persoonlijkheidsproblematiek. In de behandeling van deze doelgroepen heb ik mij de afgelopen 15 jaar dan ook gespecialiseerd. Geen enkele persoon is het zelfde en daarmee de behandeling ook niet. Juist dat trekt me zo aan in m’n vak. 

Mijn werkstijl kenmerkt zich door gepassioneerd en geïnteresseerd  samen met u de behandeling aan te gaan. Mijn belangrijkste uitgangspunt is dat ik werk vanuit de kracht die in uzelf aanwezig is; uw sterke en gezonde kanten.

Ik werk met verschillende therapievormen en samen bespreken we welke vorm het beste bij u past. Dit kan zijn het aanleren van nieuwe vaardigheden, het bestendigen van nieuw gedrag of het inzichtelijk maken van niet helpende patronen in uw leven.

Opleidingen

  • Opleiding tot Verpleegkundige, niveau 5
  • Post-HBO Opleiding tot verpleegkundige in de Maatschappelijke Gezondheidszorg (SPV)
  • Opleiding tot Cognitief gedragstherapeutisch medewerker (RINO)
  • Opleiding tot VERS trainer
  • Opleiding Ouder- baby en ouder-peuter interventie en video hometrainer (Trimbos)
  • Voortgezette opleiding systeemgericht werk (T&C Systeemtherapie)
  • Opleiding schematherapie basis en verdieping (Nadort)
  • Mentalisation Based Therapy trainer (RINO)